Продава: 2-стаен, Витоша, София-град, 71кв.м., 4/5ет., 91900€

  • dom6000.com - недвижими имоти - продажби и наеми
реф.№
62
Вид на имота: 
Местоположение: 
Квадратура: 
71
Цена: 
91900€
Етаж: 
4
Етажност: 
5
Тип строителство: 


Въведете данъчна оценка: лв.
 
Местен данък  Изчислява за 3% /местен данък за град София/. лв.
 
Такса вписване: лв.
 
Нотариална такса: лв.
 
Обща сума: лв.
 
* Забележки:
Местният данък се определя от всяка община между 2 и 4 %.
 
Към посочените такси не са включени декларации, такса за преписи.
 

Предлагаме на вашето внимание просторен ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ на четвърти надпартерен етаж, в новострояща се  жилищна сграда с магазини на партерно ниво и подземен етаж. Сградата ще бъде с пет надземни нива, едно подпокривно ниво и едно подземно ниво. Сградата ще има функция по нива както следва: партер – входно фоайе за жилищната част и магазини с лице към улица. До входа на жилищната част се разполага помещение за охрана (портиерна). От входното фоайе има връзка нагоре по етажите и надолу към сутерена.  В сутерена се разполага складово помещение. На ниво сутерен са разположени паркоместа за жилищата, два от които са гаражни клетки. Складови помещения са осигурени прилежащи към всяко жилище.

На нивa +2,90 ще се разполагат два тристайни апартамента. На коти +5,80, +8,70 и +11.60 ще се разполагат по три двустайни апартамента.  За апартаментите разположени с лице единствено към фасада северозапад е осигурено остъкляване към благоприятната посока югозапад. Вертикалната комуникация между всички етажи ще се осъществява от стълбищна клетка и асансьор.

Сградата се предвижда да се изгради като стоманобетонова рамкова конструкция. Фундамента ще бъде обща фудаментна плоча. Хидроизолационното решение в хидроизолационна вана. Фасадните ограждащи стени се изпълняват от керамични тухли с дебелина 25см. Преградните стени между жилищата се изпълняват от 25см керамични тухли, а вътрешните преградни стени от 12см керамични тухли. Преградните стени между коридора и жилищата се изпълняват от 25см керамични тухли. Фасадата е топлоизолирана с EPS – 10см, а пред нея има минерална мазилка пакет по мостра. Покрива е решен на принципа на топлия покрив: пароизолация, топлоизолация XPS 12см, армирана бетонова замазка за наклон с добавка за водоплътност, 2 слоя хидроизолация на битумна основа – горен слой с посипка.

ОГЛЕДИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ!

Кредитен калкулатор

Описание Стойност
Размер на кредита *
Период на кредита в месеци *
Лихвен процент */например2.5/
Месечна вноска

БРОКЕР

Запитване и огледи

Полетата, отбелязани със * са задължителни.

Тази форма изпраща email до ДОМ 6000 с Вашите: IP адрес/анти спам защита/, име, телефон и имейл. Данните се използват, за да се свържем с Вас, относно Вашето запитване.

За повече информация и за начина на управление на Вашите данни посетете:  Политика за поверителност и защита.

4 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.